<$BlogRSDURL$>
MARIECULIE
7/08/2004
  DE KAS Vakantietijd is bij mij vooral lekker-eten-tijd. Ik heb ruim tijd om te koken en te experimenten en, en dat is heel belangrijk, tijd om lekker uitgebreid uit te gaan eten. Ik heb momenteel bezoek uit Singapore en dat was dus de gelegenheid om mijn bezoek een lekker kennis te laten maken met een uniek restaurant in Nederland: DE KAS in Amsterdam. Welk toonaangevend restaurnat kan zich nog perminteren iedereen die komt hetzelfde voor te schotelen? Je zou zeggen dat kan niet. Maar de kas doet het. En het is elke keer weer uit de kunst. En je krijgt zo'n fris gevoel van daar eten. Je weet gewoon dat de ingredienten goed en vers zijn. En de gerechten zijn iedere keer weer een feestje. Dit keer was er een voorgerecht dat er uitsprong. Tartaar, aangemaakt met een uitje en wat kruiden gepresenteerd in een diepe kom met daarop wat friseeachtige sla direct van het land. Daarbij werd een lange crostini geserveerd waarop een vers sardientje lag. Een combinatie die je nou niet meteen bedenkt. Maar wat een combinatie van smaken! Heerlijk. Helemaal vergezeld van de mooie Oostenrijkse wijn die we erbij dronken! Helemaal af. Ik hoop dat de vakantie nog heeeel lang duurt.

Mary
 
Comments: Een reactie posten
Culinaire belevenissen van Mary Stottelaar

ARCHIVES
03/01/2004 - 04/01/2004 / 04/01/2004 - 05/01/2004 / 05/01/2004 - 06/01/2004 / 06/01/2004 - 07/01/2004 / 07/01/2004 - 08/01/2004 / 08/01/2004 - 09/01/2004 / 09/01/2004 - 10/01/2004 / 10/01/2004 - 11/01/2004 / 12/01/2004 - 01/01/2005 / 01/01/2005 - 02/01/2005 / 02/01/2005 - 03/01/2005 / 03/01/2005 - 04/01/2005 / 04/01/2005 - 05/01/2005 / 05/01/2005 - 06/01/2005 / 06/01/2005 - 07/01/2005 /


Powered by Blogger