<$BlogRSDURL$>
MARIECULIE
9/10/2004
  SUPER DRESSING Ik verwen mijn vrienden graag met iets lekkers te eten. En ik krijg ook vaak erg leuke culinaire cadeautjes van die vrienden, omdat ze nu eenmaal weten dat ik gek ben van alles wat met eten te maken heeft. Nu na de vakantie betekent dat dat ik allerlei potjes en pakjes uit de verschillende vakantielanden die bezocht zijn, krijg. Zo ben ik deze week verwend met een heerlijk potje mosterd van de Isle of Skye, een pakje Schotse crackers en een potje zonnebloemhoning uit de Pyreneen.
Nu is de combinatie mosterd-honing natuurlijk perfect voor een dressing. En met de mosterd en de dressing uit deze respectievelijke potjes was het helemaal verukkelijk. Heel eenvouding 1 theelepel honing + 1 theelepel mosterd kloppen door 3 eetlepels olijfolie en 1 eetlepel van een (liefst zachte) azijn. Eventueel een beetje zout erdoor en dan over de salade. Gewoon lekker op verse kropsla of eikenbladsla. Maar ook heerlijk op een salade van gekookte sperziebonen, met ringetje rode ui en partjes peer.

Mary
 
Comments: Een reactie posten
Culinaire belevenissen van Mary Stottelaar

ARCHIVES
03/01/2004 - 04/01/2004 / 04/01/2004 - 05/01/2004 / 05/01/2004 - 06/01/2004 / 06/01/2004 - 07/01/2004 / 07/01/2004 - 08/01/2004 / 08/01/2004 - 09/01/2004 / 09/01/2004 - 10/01/2004 / 10/01/2004 - 11/01/2004 / 12/01/2004 - 01/01/2005 / 01/01/2005 - 02/01/2005 / 02/01/2005 - 03/01/2005 / 03/01/2005 - 04/01/2005 / 04/01/2005 - 05/01/2005 / 05/01/2005 - 06/01/2005 / 06/01/2005 - 07/01/2005 /


Powered by Blogger